Jdi na obsah Jdi na menu
 


AVE CÉSAR
(Hráno ve školním roce 2003/2004)

pozn.: text je psaný pro děti, které chodí do oddílu

Cíl první - dostat se z galské vesničky do Říma za Césarem

Každý měsíc se každý z vás posune na plánu blíže k Římu. K posunu slouží figurky vaší postavy. O kolik se budete posouvat to záleží na tom jak dopadnete v měsíčním bodování:

Obrazek

Obrazek

1. místo - 20 políček

6. místo - 15 políček

2. místo - 19 políček

7. místo - 14 políček

3. místo - 18 políček

8. místo - 13 políček

4. místo - 17 políček

9. místo - 12 políček

5. místo - 16 políček

10. místo - 11. políček

Na plánu je rovněž 9 větších polí, která představují různé města či vesnice. Co jedno pole to jeden měsíc počínaje Říjnem konče Červnem. Počet vesnicí či měst v daném poli závisí na tom kolik výletů se v daném měsíci uskuteční. Každé město má u sebe tzv. "Městus papirus" na který se bude zaznamenávat kolikátí jste tímto městusem prošli. Vaším cílem je abyste se u všech "Městusů papirusů" umístili co nejvýše. Na konci to pak sečteme a podle toho jak se umístíte budete mít jisté výhody na táboře při CTH (celotáborová hra).

Cíl druhý - splnit všech pět podmínek náležících k vaší postavě

Na říjnové výpravě si každý z vás vybral postavu, kterou bude představovat. Každá z těchto postav má u sebe napsáno 5 úkolů, které jí charakterizují. První čtyři úkoly se plní v průběhu roku - na každý úkol máte vždy 2 měsíce a můžete je plnit v libovolném pořadí. Úkoly se budou plnit na oddílových výpravách. V průběhu těch dvou měsíců nikdo nebude kontrolovat jestli na svém úkolu pracujete. Záleží to na každém z vás. Když se vám nepodaří úkol splnit máte za další 2 měsíce ještě jednu šanci. Komu se ani na podruhé nepodaří daný úkol splnit ten si ho bude moci doplnit až na táboře ovšem než si úkol doplní nebude se moci zúčastnit CTH (celotáborové hry).

Poslední pátý úkol je nejtěžší a bude se plnit až na táboře před samotným Césarem. Tento úkol musíte bezpodmínečně splnit - na jeho přípravu máte celý rok. Před Césara také musíte předstoupit v předepsaném obleku charakterizující vaší postavu. !!! Na výrobu obleků máte také rok a kdo ho nebude mít tak ten s námi nemůže předstoupit před Césara a tím pádem jet s námi na tábor !!!

Jednotlivé postavy a jejich úkoly:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

                       

Obrazek

Obrazek 

Obrazek


Soubor všech podmínek
k nahlédnutí/stáhnutí (pravé tlačítko myši, Uložit cíl jako)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář