Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.BHB - brigáda pod Ronovcem 20.-22.6.2008

24. 6. 2008

Naše již tradiční akce, kdy připravujeme tábořiště pod Ronovcem na letní tábor tentokrát proběhla až těsně před táborem. V pátek jsme se postupně všichni sešli na naší louce, někdo autem (Krtek a Standa) a ostatní vlakem. Večer jsme jen natáhli plachtu na jídelnu a postavili si své stany a pak strávili ještě chvilku o ohýnku, ale moc dlouho jsme se u něj nezdrželi, protože nás druhý den čekalo moc práce.

Ráno po snídani jsme se s chutí pustili do práce. Hlavní náplní bylo, ostatně jako vždy, shrabání a odvození sena z celé louky. Práci jsme si zpestřovali rácháním v potoce, což bylo v horku poměrně příjemné. Louka byla do odpoledne shrabaná a i odvoz pomocí Kopretiny s vozíkem jsme do večera v pohodě stihli. I když jsme byli unaveni, přesto jsme si ještě na chvilku sedli k ohníčku, ale za chvilku jsme se už odebrali do hajan.

V neděli jsme si trochu přispali a pak jsme dělali další drobné práce jako oprava mostu, zavážení hlíny do jámy u potoka, oprava mola a jiné. Kolem poledního bylo všechno hotovo a my se oddali trošku lenošení a v pohodě jsme se slunili a také jsme se naobědvali a zabalili. Pak už nám nezbylo nic jiného, než nahodit batohy na záda a odebrat se na vlak, který nás zavezl domů.

Na závěr bych chtěl všem moc poděkovat za pomoc a za ten velký kus práce co po nás všech zůstala.

Účast : Krtek, Krysa, Téra, Standa, Pepa, Varťas, Dave, Kája, Honzík, Helča, Lenka, Mikeš, Martin, Adam, Kuba a Leníšek ze Sosny

Zapsal Krtek

 

Náhledy fotografií ze složky 10.BHB - brigáda pod Ronovcem 20.-22.6.2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář