Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.BHB. - brigáda pod Ronovcem 19.-21.6.2009

23. 6. 2009

Naše již tradiční akce, kdy připravujeme tábořiště pod Ronovcem na letní tábor. V pátek jsme se postupně všichni sešli na naší louce, Standa a Pepa jeli autem a Krtek + 5 dětí vlakem.

Večer jsme jen natáhli plachtu na jídelnu a postavili si své stany a pak strávili ještě chvilku o ohýnku, ale moc dlouho jsme se u něj nezdrželi, protože nás druhý den čekalo moc práce.

Ráno po snídani jsme se s chutí pustili do práce. Hlavní náplní bylo, ostatně jako vždy, shrabání a odvození sena z celé louky – samozřejmě zbyl čas i na zábavu, kdy se děti pěkně vyblbly na Standově vozejku . Louka byla do odpoledne shrabaná a i odvoz pomocí Standova auta s vozíkem jsme do večera v pohodě stihli. Dorazil také Napínák, který nám hodně pomohl. I když jsme byli unaveni, přesto jsme si ještě na chvilku sedli k ohníčku, ale za chvilku jsme se už odebrali do hajan.

V neděli jsme si trochu přispali a pak jsme dělali další drobné práce jako oprava mostu, oprava mola, stavba nového mycího pultu, příprava kůlů na stavbu ohrady kolem tábora a jiné. Kolem poledního bylo všechno hotovo a  tak jsme se naobědvali a zabalili. Pak už nám nezbylo nic jiného, než nahodit batohy na záda a odebrat se na vlak, který nás zavezl domů.

Na závěr bych chtěl všem moc poděkovat za pomoc a za ten velký kus práce co po nás všech zůstala.

Účast : Krtek, Standa, Pepa, Napínák, Dave, Kája, Honzík, Helča, Martin

 

Zapsal Krtek

 

Náhledy fotografií ze složky Brigáda pod Ronovcem 19.-21.6.2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář