Jdi na obsah Jdi na menu
 


Loučeň 4.10.2008

8. 10. 2008

Děti se na tuto výpravu sešly v plném počtu, takže „ahoj“ tatínkům a maminkám a hurá na nádraží a vláčkem do Všejan u Nymburka. Cesta ubíhala rychle, za hodinku už jsme vystupovali a hned u nádraží uspořádali malý nástup družin, abychom se zběžně představili (Kačenka s námi jela poprvé) a vysvětlili si dvě hry, které budou probíhat po cestě. Jedna z nich spočívala ve sbírání obodovaných papírků, které Pepa po cestě pouštěl na nejrůznější místa, a druhá byla jednoduše Bomba, která za hodinku vybouchla u Dejva v kapuce J. Měli jsme to šest kilometrů na Zámek do Loučně a trochu jsme se loudali, občas maličko zabloudili, plivali po sobě kukuřici a zahráli si i nějaké další hry.

            Do Loučně jsme přišli před druhou odpolední, koupili jsme si vstupenky a vydali se ve dvou skupinách na prohlídku všech místních bludišť. Myslím, že jsme se všichni slušně vyblbli a prošli jsme snad všechno (bludišť tam bylo přibližně deset). Zároveň jsme se zde najedli a obdivovali různé princeznovské kostýmy, protože na zámku probíhala akce pro děti (Hledání pokladu princezny Almérie). Trochu jsme se zdrželi hledáním Kubovy ztracené čepice, pak už jsme se jen vyfotili před zámkem a vydali se na cestu zpět na vlak.

            Zpátky jsme se vraceli tou samou cestou, nejprve dva a půl kilometru po červené a pak tři a půl po modré do Všejan. Už jsme neměli mnoho času, takže jsme přidali do kroku, a i když to bylo náročné a všechny bolely nohy, tak jsme to v pohodě stihli. Zpátky jelo z Loučně mnoho lidí, vlak do Nymburka byl dost plný a rychlík z Nymburka měl patnáct minut zpoždění, ale aspoň jsme si na nádraží stihli spočítat body na sesbíraných papírkách. Před půl sedmou jsme byli na Dejvické a rozešli se do svých domovů.

Účast: Terry, Pepa, Honza, Kája, Hleča, Dave, Lenka, Mikeš, Martin, Kačenka, Kuba, David, Matěj a Dorotka (návštěva)

Ušli jsme: 12 km

 

 

Náhledy fotografií ze složky Loučeň 4.10.2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář