Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová Rabyně RSPO 22.-24.5.2009

28. 5. 2009

Letošní republikové setkání pionýrských oddílů se uskutečnilo na břehu přehradní nádrže Slapy, přesněji v kempu Nová Rabyně ve dnech 22. - 24. května 2009. Letošního republikového setkání se zúčastnilo více jak 800 lidiček z mnoha pionýrských skupin celé republiky. Také přijeli naši kamarádi z občanského sdružení Fénix ze Slovenska.
A co jsme vlastně dělali? V pátek po postavení stanů jsme se šli podívat, co se dělo u pódia a proháněli místní kolotoč. Kolem 22 hodiny byl pro nás připraven uvítací ohňostroj. Měli jsme obrovské štěstí, jelikož téměř vzápětí se z nebe spustila obrovská spousta vody. Měli jsme co dělat doběhnout do stanu.

Ale další dva dny nám to mnohonásobně vynahradily. Koupání v přehradě bylo příjemné, stejně jako spousta soutěží, které pro nás měli pořadatelé připravené.
Jednou z hlavních činností, která nás čekala v sobotu odpoledne byla účast na Pionýrské stezce. Hlídka ve složení Lenka, Martin a Helča ze Lvíčat se dokonce umístila na krásném 4. místě – od 3. místa jí dělilo půl bodu.

Sobotní odpoledne nás také čekala spousta zajímavých vystoupení - šermíři, folklorní tance a samozřejmě nezapomenutelná večerní ohnivá show.

V neděli už nám nezbylo nic jiného než udělat celovýletovou soutěž - jízda na koňi (Krtek) a lov bledé tváře (Pepa) a pak uklidit, zabalit stany a odjet domů.

 

Účast: Krtek, Téra, Napínák, Pepa, Kája, Dave, Honza, Martin, Lenka, David, Matěj a Kačenka

 

Náhledy fotografií ze složky Nová Rabyně RSPO 22.-24.5.2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář