Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlčí rokle 20.11.2010

Po krátké přestávce u zříceniny, kde úlisní Mravenci a Medvědi nemilosrdně porazili odvážné Slony v akční hře s cílem ukrást vajíčko ze zříceniny jsme došli na Panskou skálu, Zde jsme se naobědvali a zahráli si soutěž mezi Mravenci a Slony v luštění šifer – nakonec si s tím obě družiny poradili celkem bez problémů (zde si zaslouží pochvalu obzvlášť Sloni).

Od detektiva jsme také dostali nový úkol - vycvičit se ve střelbě z kuličkové pistole. Po střílení jednotlivců, které všichni zvládli na jedničkou, jsme dostali družinový úkol - střelba z auta (dva nesou třetího a ten střílí na terče), který bohužel velmi těsně vyhráli opět Mravenci. Protože se střílení trochu protáhlo, opět jsme vyrazili v cestě na vlak do Týnce nad Sázavou. Cestou jsme se podívali na vyhlídku Panská skála a pod ní jsme si na louce zahráli například ragby bez použití rukou nebo boj o čepici.

Poté už jsme mazali na nádraží, na které jsme dorazili naštěstí o 15 minut dříve a stihli jsme vlak, který přijel záhadně dřívěji než měl :-). Pak už jsme se nechali dovézt na Hlavák, dojeli metrem na Dejvickou a rozešli jsme do svých domovů.

Zapsal Pepa

Účast: Terry, Pepa, Honza, Martin, Helča, Kája, Matěj, Ruda a Matěj S.

Ušli jsme: 12  km.

 

Náhledy fotografií ze složky Vlčí rokle 20.11.2010

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář