Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní prázdniny

1.-8.3.2009

V roce 2009 máte na výběr ze tří možností :

1. Jarní prázdniny nebudou.

2. Pojedeme znovu do Říček do chaty Bledule, předpokládaná cena 700,-Kč (ubytování+strava+doprava). Podmínka je, že pojede minimálně 6 dětí. Menší počet už není finančně únosný ani pro nás (nemůžeme na akci čerpat dotaci) ani pro majitele chaty.

3. Pokusíme se najít jinou chatu v jiné lokalitě, případně pojedeme s jiným oddílem. Zde mám dokonce nabídku od 188.PS Bobříci, abychom jeli s nimi ovšem oni dělají jarní prázdniny za cenu cca 2 500 –3 000,- Kč bez vleků, ale zase tomu odpovídá ubytování, doprava a strava vyšší kvality.

Velikonoce na Slovensku

9.-13.4.2009

Další akcí, kterou bychom vám rádi nabídli jsou velikonoce na Slovensku. V roce 2006 jsme na Slovensku o velikonocích byli a myslím, že se všem ve Slovenském ráji líbilo. Naším cílem by znovu bylo nějaké zajímavé místo. Hlavní důvod, proč bych potřeboval od vás vědět zda máte nebo nemáte zájem je možnost získání dotací na tuto akci, aby nebyla tak finančně náročná,ale projekty se podávají do konce září.

Máte-li zájem se těchto akcí (jaráky a velikonoce) zúčastnit, dejte mi prosím vědět nejpozději do neděle 21.9.2008 buď osobně, SMS, mail nebo nechte vzkaz na diskusi. Obě akce jsou podmíněny účastí minimálně 6 dětí (kvůli dotacím) a jsou určeny všem členům oddílu. V případě jakéhokoliv dotazu stačí zavolat.

Díky Krtek