Jdi na obsah Jdi na menu
 


!!! Důležité informace o organizaci výletů !!!!

Poslední dobou máme trošku problém s vaší účastí a omlouvání na akcích tak si myslím, že je potřeba k tomu napsat pár řádek. Vzhledem k tomu, že nás momentálně není dost, nám trošku nastává problém s financováním akcí z grantů a dotací.

Obecná podmínka pro toto financování totiž je aby se akce zúčastnilo minimálně 10 lidí ve věku do 26 let. Což poslední dobou bývá dost problém hlavně v okamžiku, kdy od vás nemám informace zda pojedete a na poslední chvilku svou účast zrušíte (pak může nastat situace, že výprava bude o cca 100-300,-Kč dražší).

Proto bych vás rád požádal, abyste informace o tom, zda se té či oné výpravy chystáte zúčastnit dávali vědět dostatečně dopředu, pakliže víte, že se nezúčastníte (týká se hlavně vícedenních akcí).

Co se týká samotného omlouvání tak vás prosím abyste se omlouvali tomu vedoucímu, který je napsán pod akcí – poslední dobou to většinou bývá Téra, protože já se s vámi většinou potkávám až na nádraží. Je totiž poměrně nepříjemné, když se sejdem na srazu a o pár dětech vůbec nevíme co s nima je a je nutné to po telefonu zjišťovat a tím pádem nás to i trošku zdržuju (stačí poslat i SMS).

Díky Krtek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář