Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tábor RONOVEC 2010

Odjezd

Mravenci+Medvědi - v sobotu 3.7. dopoledne. Sraz v 9:45 hodin na Hlavním nádraží ve spodní hale pod cedulí s odjezdy vlaků (vlak odjíždí v 10:00 hodin). Na sebe oddílové tričko, s sebou batoh se spacákem + batůžek a dále List účastníka + kopii očkovacího průkazu + kopii kartičky ZP . S dětmi pojede Téra -mobil  723 521 433.

 

Sloni – v pondělí 12.7. ráno. Sraz v 7:40 hodin na Hlavním nádraží ve spodní hale pod cedulí s odjezdy vlaků (vlak odjíždí v 8:00 hodin). S sebou kufr + další zavazadlo + batoh se spacákem + batůžek a dále List účastníka + kopii očkovacího průkazu + kopii kartičky ZP . S dětmi pojede Krysa - mobil 773 489 778.

 

Kufry, batohy, atd.

Mravenci + Medvědi - kufry +  další zavazadlo se budou odvážet s táborovým materiálem nákladním autem. Přineste je proto v pátek 2.7. mezi 17:00 – 17:30 hodinou k našemu skladu na Petřinách (Čílova 20 – zadní vchod). U skladu bude čekat Téra, s kterou se případně dohodněte na jinou dobu, kdyby vám tento termín nevyhovoval.

 

Sloni – všechny věci se vezou vlakem 12.7.2010 !!! Jídlo budou mít Sloni zajištěné od pondělního oběda.

 

Kufr – základní zavazadlo, obsahuje většinu věcí. Nedoporučujeme kufry nové, na starším kufru nejsou škrábance ani špína tak vidět. Nevěšte a nepřivazujte nic na kufry, ztěžujete tím jejich nakládání, věci se z nich při nakládání utrhají a vy sami si je pak nepoznáte !!!

 

Další zavazadlo – kromě kufru můžete přinést ještě jedno zavazadlo – molitan, karimatku či jinou věc na postel, aby vás netlačila apod. Nenoste pět dalších igelitek s holinkami, ponožkami apod.

Batoh - z důvodu ušetření místa v autě si batoh vezete vlakem !!!

Batoh na záda, se kterým jezdíte na výlety. Zabalte si do něj spacák a věci na první den tábora (stavbu) – pracovní oblečení, sekyrku, ešus, lžíci a jídlo do nedělního oběda včetně (společné jídlo začíná v neděli večeří). Kufr s ostatními věcmi dostanete až večer do postaveného stanu.

   

Příjezd

V sobotu 24.7. v 16:05 hodin na Hlavní nádraží. Na děti doporučujeme čekat přímo na nástupišti u vlaku (R 678 z Brna). Kufry lze vyzvednout v 20:00 hodin u klubovny (Zikova 706/9).

Adresa

Adresa na náš tábor zní : LT Dálava, Dolní Krupá u Havlíčkova Brodu, 582 71

Pište na tábor hojně a často, každý dopis, pohled či balík svého adresáta potěší.

 

Mobil

Samozřejmě, že i tato forma komunikace bude fungovat, a proto, když budete něco neodkladně potřebovat stačí zavolat či poslat SMS na můj mobil 604 773 140, který budu mít neustále zapnutý.

Krtek

Případné dotazy vám velmi ráda zodpoví Téra nebo Krtek (viz. kontakty).

 

Náhledy fotografií ze složky Tábor RONOVEC 2.-19.7.2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář