Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ostroh a okolí 28.3.2009

31. 3. 2009

Sešli jsme se u trafiky na Dejvické a vyrazili tramvají nahoru směrem na koupaliště Džbán. Po vystoupení z tramvaje jsme došli k nádrži a chvíli jsme tam obdivovali a krmili kachny. Děti nechtěly jít po klasické cestě, takže jsme cestu k výpusti nádrže překonali terénem přímo kolem vody. U výpustě proběhla téřina drobná soutěž s kuličkami, kdy děti musely cvrnkat kuličku po cestě kolem nádrže.

 Následně jsme se vydrápali na nedaleký kopec s krásným výhledem na celou šárku. Zde také téra vysvětlila celovýletovou soutěž – jelikož jsme právě byli ve státě Illinois kde je krásné město Springfield, v němž podle televize bydlí rodinka Simpsnových, byla hra zaměřená právě na ně. Jako první soutěž měly děti za úkol posbírat Líze ztracené korále a přinést jí co nejrychleji zpět.

 Poté jsme kolem Šáreckého koupaliště pokračovali prudkým kopcem do Nebušic, kde proběhla další soutěž – tentokrát na Homera, jakožto milovníka piva, který měl za úkol zachránit sudy piva, které vyhazovali z hospody u Vočka. Po chvilce jsme došli na Nebušické hřiště, kde jsme se naobědvali, zaskotačili na prolézačkách a naházeli Pepovi do baťohu několik povalujících se plyšáků J.

Po obědě jsme zamířili na nedaleké dřevěnné hřiště, kde jsme udělali další soutěž na Simonovy, tentokrát ve stylu Barta jako opičí dráhu. Poté ještě proběhla soutěž na Meggie která měla za úkol vyslovit své první slovo pomocí šifrované abecedy.

Následně jsme už nabrali směr Ostroh, kde jsme se marně pokoušeli vykopat listinu věrnosti. Po jejím nenalezení jsme alespoň vyplnili novou listinu a uspořádali soutěž na Marge, která se svojí trvalou(svinutým modrým papírem na hlavě) musela podlézt pod lanem, které se neustále snižovalo. Po sečtení všech soutěží se ukázalo že vyhrál Matěj, který také dostal náležitou odměnu – CD s filmem "Simpsnonovi ve filmu".

Nakonec už nám zbývalo pouze dorazit na Jenerálku, kde nám po chvíli jel autobus domů.

Ušli jsme: zhruba 12 km.

Účast: Pepa, Téra, Honza, Kája, Dave, Helča, Matěj.

Zapsal Pepa.

 

Náhledy fotografií ze složky Ostroh a okolí 28.3.2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář